¿Cum sa ati amenajezi Casa sau Apartamentu cu bun gust si buget mic? Da, este posibil!

Cu totii ne dorim o casa amenajata frumos si bineinteles, la un buget cat de mic. Si pentru ca amenajarile interioare incep din ce in ce mai mult sa se incadreze in stilul de viata al multora dintre noi, atunci inevitabil avem multe optiuni. 

Daca si tu ti-ai pus intrebarea cum ai putea sa iti amenajezi casa cu bun gust si bani putini, atunci speram ca acest articol sa iti fie de un real ajutor. Haideti sa incepem cu inceputul si sa lamurim cateva lucruri simple. Ce inseamna bun gust? si Ce inseamna buget mic? Bun gust inseamna armonia tuturor lucrurilor care iti plac tie. Dar ce iti place? Stiu, vei fi tentat sa spui ca nu stii, sau ca...iti place tot. 


Asa ca noi, echipa de Amenajari Interioare Braila, te vom ajuta sa identifici ce iti place si cum sa pui asta in ordine. PRIMUL PAS este sa te gandesti la lucrurile care ti-ar placea sa existe in casa ta, in living de exemplu. Probabil vrei o piesa de mobilier moderna. 

Cauta cateva imagini si pune-le intr-un folder. Incearca sa te limitezi la maxim 10, si atunci vei observa care sunt in armonie si care nu. Cum? Pentru ca pur si simplu le vezi.Compari si asortezi imaginile intre ele, deci e ceva concret. Toate aceste idei te vor ajuta sa-ti construiesti PLANUL. Probabil cea mai importanta parte atunci cand doresti sa-ti amenajezi o casa. 

Acesta ar fi PASUL AL DOILEA. Daca nu ai cum plan bine pus la punct, risti sa cheltui mult mai mult decat ar fi necesar. Acest plan ar trebui sa cuprinda cateva lucruri foarte importante, dar haideti sa le luam pe rand. Trebuie sa tii cont de tot ceea ce inseamna instalatii - electrice, termice sau sanitare. 


Da, da,aceste lucruri sunt foarte importante si conteaza sa incepi cu ele. Tot in plan trebuiesc cuprinse si partea "care se vede", si anume dotarile, finisajele, mobila si decoratiunile. Iti recomandam sa alegi lucruri de calitate, cu garantie. 

Trebuie sa tii neaparat cont de mobilier: canapeaua, patul, scaunele de birou, salteaua, pentru ca sunt cele mai des folosite piese de mobilier si cele care au un impact major asupra sanatatii noastre. Decoratiunile? Hmm, ei bine, acestea te vor ajuta sa transformi total perceptia asupra casei tale. Lucru ce nu trebuie deloc trecut cu vederea. 


Daca simti ca totul ar putea fi coplesitor atunci poti aborda problema din trei puncte de vedere: 

1. Apelezi la seriviciile echipei noastre de Amenajari Interioare Braila, care va face toata treaba asta pentru tine 

2. Apelezi la consultanta unui designer doar pentru plan si sugestii 

3. Faci totul singur, insa trebuie sa fii ingaduitor cu tine. 

Poate te intrebi acum, de ce ai apela la serviciile noastre? Ei bine, pentru ca asa cum mergi la avocat pentru probleme juridice, sau la dentist pentru probleme de sanatate, asa merita sa apelezi si la o echipa profesionista de Amenajari Interioare

Este meseria noastra, deci stim ce facem, cumparam, comandam pentru tine la cele mai bune preturi, si iti amenajam casa visurilor tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu