Cum să-ţi amenajezi casa cu bani puţini şi eforturi minime alegand tapetul in loc de var

Specialiştii în construcţii de la firma Under Construction vin cu soluţii de criză in legatura cu amenajarea unei locuinte cu bani putini si eforturi minime: tapet ieftin si de calitate  în loc de zugrăveală. Braileni îşi pot amenaja locuinţele cu tapet simplu sau tapet decorativ, fără să mai cheltuiasca sume mari de bani pe varuri sau alte obiecte de decoratiuni, si doar specialistilor in amenajari interioare lowcost, asa cum sun cei de la Under Construction Braila.


Decoraţiunile interioare se bucură de tot mai multă popularitate în rândul Brailenilor si Galatenilor care îşi doresc o casă modernă la preţuri de criză. Experţii în construcţii vin cu soluţii în acest sens şi spun că tapetul de calitate este de departe mult mai bun, mai economic şi mai durabil decât o zugrăveală clasică. „Aducem tapet din Germania, Italia, Spania şi Franţa pentru decoraţiuni interioare.
 

Tapetul se întreţine mult mai bine decât o zugrăveală, peretele respiră mai uşor şi în plus se poate pune fără prea mare efort, si la un pret mult mai economic, privind mana de lucru a specialistului”, a declarat pentru noi in premiera, managerul firmei de constructii Under Construction care actieveaza pe raza municipiului Braila si imprejurimi. 


Spre exemplu o rolă de cinci metri pătraţi de tapet costă aproximativ 120 de lei, în vreme ce o zugrăveală într-un apartament poate depăşi 500 de lei, si tapetul spre deosebire de var este mult mai rezistenta, in conditiile in care tapetul este de calitate si cel ieftin.
 

În aceste timpuri de criza specialisti in constructii recomanda Brailenilor sa fie mai atenti pe ce da bani, adica mai exact sa nu se uite la pret si la calitate, un produs ieftin este mult mai slab si mai prost decat un lucru mai scump si de calitate. 


Zeci de firme din ţară si din Braila printre care si firma Under Construction Braila in aceasta perioada vin cu foarte multe oferte la preturi foarte reduse in ceea ce priveste amenajarea si decorarea interioara cat si exterioara, curti, gradini, etc... deoarece ne aflam la sfarsit de sezon de vara si pe zi ce trece lucrarile vor scade din cauza conditiilor meteo, ploi, vijelii, zapada, etc...
 

Mai bine zis acum este momentul oportun pentru cei care doresc sa-si amenjaze locuinta cu bani putini si bun gust si pot suna la nr de Tel. 0762573993 pentru a solicita o oferta de pret, specialistilor in amenajari interioare Under Construction Braila, si echipa noastra de profesionisti se va deplasa la adresa sau domiciliul mentionat de dumnevoastra si veti beneficia de consiliere gratuita pentru amenajarea spatiului dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu