Tendinte amenajari interioare 2016 cu plafoane si scafe din rigips

In general locuinţa fiecaruia este mai mult decât un loc în care va petreceţi majoritatea timpului, este o prelungire a personalităţii fiecăruia si locul unde va simtiti cel mai relaxat. O locuinţa fără decoraţiuni sau amenjarai interioare este ca o floare fără petale, sau ca un bun neingrijit. Vopselurile peretilor, cularea mobilei, luciul gresiilor sau obiectele decorative care fac parte din locuinta sunt cele mai importante si conferă casei personalitate celui care locuieste in ia, sentimente vizuale, viaţă şi culoare. 

Fie că este vorba despre stiluri vintage, clasice sau moderne, amenajarile sau decoratiunile sunt indispensabile ambientării interioare. Echipa noastra de profesionisti tin cont de dorinţele şi preferinţele dumneavoastră şi realizăm lucrari care să aducă în priviri zâmbete şi bucurie dar în acelaşi timp să fie deplin funcţionale pentru ca spaţiul în care locuiţi să exprime din plin o parte din frumuseţea dumneavostră interioară si astfel ceea ce este frumos în inima dumneavoastră să se reflecte din plin şi în lucrurile din jur. 


Majoritatea lucrarilor realizate de echipa noastra de profesionisti au fost realizate la cererea clientetului dar binenteles participand si noi cu idei si sugestii deoarece folosind tehnolgii şi materiale de înalta calitate trebuie sa tinem cont si de rezultatul final adica gustul clientului, unde culoarea şi detaliul au un rol important în creionarea unei ambianţe de vis. 

La cererea dumneavoastră echipa noastra de profesionisti ofera lucrări de amenajări interioare ce pot satisfice cele mai exigenţe cerinţe, pornind de la amenajări şi decoraţiuni pentru apartamente, case, pensiuni până la interioare de birouri, bănci, spaţii comerciale, magazine de prezentare şi comercializare, etc. 

 Bineinteles ca si in 2016 amenajarile interioare au avansat si exista tendinte si linii ce pot fi urmate, astfel incat locuinta pe care doriti sa o amenjati in interior sa devina de vis. Fie ca este vorba despre materiale, despre culori, despre stiluri, toate acestea au un rol bine definit si dau o amprenta unica unei case.


Se pune foarte mult accent pe personalizare, pe definirea culorilor: daca in urma cu multi ani se decora casa cu acelasi tip de mobilier in fiecare camera si aceleasi culori, astazi tendinta este de a diferentia camerele, de a le face speciale si diferite una fata de alta si imbinarea a doua culori, spre exemplu in dormitor putem mergem pe o nuanta de galben cu bleo, sau rosu cu alb, in living putem combina un alb cu negru, sau gri cu mov, sunt multe combinatii de culori care se pot asocia.


Culorile nu trebuie sa fie tipatoare si nici sa se ,,respinga”: de exemplu, daca holul este albastru, camera nu poate fi rosie, ci trebuie cautata o culoare complementara, care sa intregeasca albastru si sa faca lin trecerea din camera in hol. Bineinteles, aceste lucruri sunt studiul arhitectilor si designerilor de interior, care stiu exact cum sa potriveasca mobila, parchetul, covoarele, perdelele, pana si decoratiunile, astfel incat sa rezulte o cromatica placuta si care sa imbie la relaxare.



In concluzie, amenajarile interioare au evoluat foarte mult in ultimele decenii si mai ales inntre 2012 si 2016, iar tendintele sunt mereu in schimbare. Pentru a nu cadea prada kitch-ului si pentru a avea locuinta de vis mult visata, trebuie sa apelati fie la designeri de interior, fie sa studiem putin domeniul inainte de a ne amenaja locuinta si sa chemam specialisti care sa poate realiza lucrarile de renovare exact asa cum ne dorim. Iar regula de baza este: ,,mai putin, inseamna mai bun”. 




Suntem o echipa dinamică de profesionisti in rigips, scafe, plafoane false, etc.. cu idei originale si dornici să realizam cele mai inedite amenajări şi decoraţiuni interioare. Prin colaborarea cu echipa noastră obţineţi lucrări de calitate deosebită şi garanţia lucrului bine făcut. Încă de la început beneficiaţi de consultanţă de specialitate gratuită din partea noastră. Contactaţi-ne pentru a avea căminul la care aţi visat întotdeauna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu